10 Απρ 2012

Καλό Πάσχα!

Ο Ηλίας Ψινάκης στην παρουσίαση του νέου βιβλίου "Ιατρική Ευθύνη" του ποινικολόγου Σωκράτη Προβατά


Ο συγγραφέας του βιβλίου δικηγόρος - Ποινικολόγος κ। Σωκράτης Προβατάς μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Μαιευτικής - Γυναικολογίας και πρ. πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Ιωάννη Μπόντη, τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Αθηναίων Ηλία Ψινάκη, τον πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Ντίνο Κωστόπουλο και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Νικόλαο Βαλεργάκη.

Έκπληξη ήταν η παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αθηναίων Ηλία Ψινάκη, στην εκδήλωση της επίσημης παρουσίασης του νέου βιβλίου του γνωστού δικηγόρου και ποινικολόγου Σωκράτη Προβατά, που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στον πολυχώρο "Ιφιγένεια" της Θεσσαλονίκης. Ο γνωστός παραγωγός Ηλίας Ψινάκης παραβρέθηκε στην εκδήλωση με σκοπό να ευχαριστήσει τον συγγραφέα και τους Θεσσαλονικείς για την συμμετοχή τους στο κοινωνικό πρόγραμμα "Με 1 ευρώ" για την ανακούφιση των ανέργων και αστέγων που πλήττονται από την οικονομική κρίση, αφού όπως ανακοινώθηκε από την πώληση του νέου βιβλίου του Σωκράτη Προβατά "ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ" μέρος των εσόδων θα διατίθενται για τον σκοπό αυτόν.

Ο δικηγόρος - ποινικολόγος και συγγραφέας του βιβλίου "Ιατρική Ευθύνη" κ. Σωκράτης Προβατάς πλαισιωμένος από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Νικόλαο Βαλεργάκη, τον πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Ντίνο Κωστόπουλο και τον δικηγόρο κ. Γιώργο Φλόκα.

Ο συγγραφέας του βιβλίου δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγο κ. Σωκράτης Προβατάς μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Μαιευτικής - Γυναικολογίας και πρ. πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Ιωάννη Μπόντη και την επιχειρηματία κ. Θάλεια Εξάρχου.

Στην παρουσίαση του βιβλίου του γνωστού ποινικολόγου σε μια κατάμεστη αίθουσα παραβρέθηκαν πολλοί δικηγόροι, ιατροί, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και πολλοί Θεσσαλονικείς, ενώ ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παρά την επιθυμία του δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθεί. Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε με εξαιρετική έμπνευση και τρόπο, ο Πρόεδρος του "Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας" κ. Ντίνος Κωστόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πολιετή κοινωνική προσφορά του συγγραφέα, αφού ο ίδιος έχει εκδόσει και παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη και πολλά ακόμη βιβλία για τα ναρκωτικά, το ιατρικό δίκαιο, τα στρατιωτικά εγκλήματα, την πνευματική ιδιοκτησία, την παιδική πορνογραφία, το ηλεκτρονικό έγκλημα κ.α.


Στο πάνελ των ομιλητών (από αριστερά) ο συγγραφέας του βιβλίου "Ιατρική Ευθύνη" κ. Σωκράτης Προβατάς, ο ομότιμος καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας και πρ. πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Ιωάννης Μπόντης, ο πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Ντίνος Κωστόπουλος και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Νικόλαος Βαλεργάκης.

Ο επιχειρηματίας κ. Θεόδωρος Δοϊρανλής με τη σύζυγό του και τον δικηγόρο και συγγραφέα του βιβλίου "Ιατρική Ευθύνη" κ. Σωκράτη Προβατά.

Κεντρικός ομιλητής στην παρουσίαση του νέου βιβλίου "Ιατρική Ευθύνη" ήταν ο ομότιμος καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας, τ. πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Μπόντης και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Νικόλαος Βαλεργάκης.


Ο συγγραφέας του βιβλίου "Ιατρική Ευθύνη" κ. Σωκράτης Προβατάς μαζί με τις δικηγόρους Βίκυ Κάργα και Μαριάννα Αθανασάκη.

Ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Σωκράτης Προβατάς μαζί με τον επιθεωρητή της EUROBANK κ. Γιάννη Πετρόχειλο και τη σύζυγό του.


Μετά το πέρας της παρουσίασης ο συγγραφέας ποινικολόγος - δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγο κ. Σωκράτης Προβατάς παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν των προσκεκλημένων του, φίλων και συνεργατών του, σε γνωστό κλαμπ του κέντρου της πόλης.


Ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Σωκράτης Προβατάς μαζί με τον Μαιευτήρα - Γυναικολόγο κ. Ιωάννη Μπόντη και τη σύζθγό του.