15 Ιαν 2013

Οι Βασιλόπιτες των διαφημιστών


Την βασιλόπιτα 2013 της ΕΕΔΕΒΕ και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ έκοψε ο πρόεδρος κ. Ντίνος Κωστόπουλος. Το φλουρί της ΕΕΔΕΒΕ έπεσε στον κ. Νίκο Ελληναίο που κέρδισε την πολυτελή νέα έκδοση για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ των εκδόσεων Κώστας Ζήτρος, ενώ το φλουρί του ΕΛ.ΚΕ έπεσε στον νομικό σύμβουλο και μέλος της Διοίκησης κ. Αντώνη Γυφτόπουλο που κέρδισε ένα υπέροχο δερμάτινο παλτό "JEREMY BOY" προσφορά του κ. Θάνου Παπαχρήστου.Κοπή βασιλόπιτας 2013 του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας στη μέση ο Πρόεδρος κ. Ντίνος Κωστόπουλος πλαισιωμένος από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, τον απερχόμενο περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον πρώην Νομάρχη και πρώτο Γενικό Γραμματέα της ΕΕΔΕΒΕ το 1965 κ. Θεόδωρο Ασπασίδη τον Γιώργο Βαλλιάνο, τον Χρήστο Τσεσμετζή και τον Δημήτρη Σιαμάτρα.


Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα οι άνθρωποι της επικοινωνίας και της διαφήμισης της Βορείου Ελλάδος έκοψαν την βασιλόπιτα της νέας χρονιάς, έχοντας προσκεκλημένους τους τα μέλη και τους φίλους του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας και της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Βορείου Ελλάδος (ΕΕΔΕΒΕ). Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και αντάλλαξαν τις ευχές τους, ο νέος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο εκπρόσωπος του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιάννης Ποδιώτης, ο πρώην περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο πρόξενος και παλιός εκφωνητής κ. Άγις Κυνηγόπουλος, ο πρώην Νομάρχης, Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού "Αριστοτέλης" κ. Θεόδωρος Ασπασίδης ο οποίος διετέλεσε και πρώτος Γεν. Γραμματέας της ΕΕΔΕΒΕ το 1965 επί προεδρίας του αείμνηστου Άλκη Στέα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης κ. Σάκης Σωτηράκης και πολλοί επιχειρηματίες. Απουσίαζαν οι βουλευτές Θεσσαλονίκης λόγω ψηφοφορίας στη Βουλή - οι οποίοι όμως έστειλαν χαιρετισμούς στον πρόεδρο της Ένωσης κ. Ντίνο Κωστόπουλο με ευχές για μια καλή και δημιουργική νέα χρονιά. 

Ο πρόεδρος της ΕΕΔΕΒΕ Ντίνος Κωστόπουλος πλαισιωμένος από τον πρ.περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον πρόξενο κ. Άγι Κυνηγόπουλο, τον πρ.Νομάρχη-αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Στέγης Πολιτισμού "Αριστοτέλης" κ. Θεόδωρο Ασπασίδη και τον παλιό διαφημιστή και στιχουργό κ. Νίκο Ελληναίο.

Νίκος Ελληναίος, Πωλίνα Πετκάκη, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Χρήστος Τσισμετζής και Κώστας Φαναριώτης.


Ήταν επίσης εκεί και ο παλιός διαφημιστής, εκφωνητής και στιχουργός των "καλύτερων μας χρόνων" ο Νίκος Ελληναίος, ο οποίος ήρθε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ειδικά για την εκδήλωση και που ήταν ο τυχερός της ΕΕΔΕΒΕ αφού βρήκε στο κομμάτι της πίτας του το "φλουρί" κερδίζοντας μιά πολυτελή μεγάλη έκδοση για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ προσφορά των Εκδόσεων Ζήτρος. Ο νομικός σύμβουλος της ΕΕΔΕΒΕ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Αντώνης Γυφτόπουλος, ήταν ο δεύτερος τυχερός που βρήκε το φλουρί στην βασιλόπιτα του ΕΛ.Κ.Ε. κερδίζοντας ένα καταπληκτικό δερμάτινο παλτό "JEREMY BOY" που προσέφερε ο επιχειρηματίας κ. Θάνος Παπαχρήστου.

Το Τυχερό κομμάτι της πίτας της ΕΕΔΕΒΕ παρέδωσε στον παλιό διαφημιστή και στιχουργό των καλύτερών μας χρόνων, Νίκο Ελληναίο ο επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Σιαμάτρας.


Το πολυτελές βιβλίο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ των Εκδόσεων "ΖΗΤΡΟΣ" κέρδισε ο τυχερός της βασιλόπιτας της ΕΕΔΕΒΕ κ. Νίκος Ελληναίος, ο οποίος ταξίδεψε από την Αθήνα για να παραβρεθεί στην εκδήλωση της Ένωσης.


Ο νέος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας μαζί με τον πρόεδρο της ΕΕΔΕΒΕ κ. Ντίνο Κωστόπουλο, τον αντιπρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη, το νομικό σύμβουλο και μέλος της Διοίκησης του ΕΛ.ΚΕ κ. Αντώνη Γυφτόπουλο και τον πρώην νομάρχη κ. Θεόδωρο Ασπασίδη (ο πρώτος Γεν. Γραμματέας της ΕΕΔΕΒΕ το 1965 επί προεδρίας του αείμνηστου Άλκη Στέα).

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΕΔΕΒΕ και του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Ντίνος Κωστόπουλος τόνισε ότι ο κλάδος της Επικοινωνίας είναι ο πρώτος που δέχθηκε μεγάλες περικοπές και μειώσεις λόγω της οικονομικής κρίσης. Πολλές επιχειρήσεις του κλάδου έκλεισαν και πολλοί εργαζόμενοι σε αυτές τα τελευταία τρία χρόνια έχασαν τη δουλειά τους. Εξέφρασε την ελπίδα το 2013 να είναι η τελευταία χρονιά ύφεσης στην ελληνική οικονομία γιατί όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις και ειδικά της Περιφέρειας, μικρές και μεγάλες έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους και ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη, αλληλεγγύη και προκοπή.


Ο πρόεδρος της ΕΕΔΕΒΕ κ. Ντίνος Κωστόπουλος μαζί με τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης κ. Γιάννη Ποδιώτη, ο αντιπρόσωπος του ουίσκυ CHIVAS κ. Γιώργος Μπενίσης και ο επιχειρηματίας και μέλος του ΕΛΚΕ κ. Κώστας Φαναριώτης.Ο πρόεδρος της ΕΕΔΕΒΕ μαζί με τον καθηγητή και δημοτικό σύμβουλο κ. Μάκη Στεργίου, την κ. Ελένη Γάκη της ΔΕΠΘΕ, τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΚΕ κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη και τον αντιπρόσωπο του ουίσκυ CHIVAS κ. Γιώργο Μπενίση.Ο επιχειρηματίας της "JEREMY BOY"  κ. Θάνος Παπαχρήστου με τη σύζυγό του 'Ολια Παπαχρήστου και τη Λίλλη Βογιατζή-Κωστοπούλου της LIVE PRESS/BELOW THE LINE.


Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι κοντά στην εκδήλωση των ανθρώπων της επικοινωνίας της Θεσσαλονίκης ήταν, η Αθηναϊκή Ζυθοποϊα Α.Ε. (AMSTEL - Heineken), η εταιρία ΕΠΟΜ (Ουϊσκυ CHIVAS), τα Ζαχαροπλαστεία ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΟΥΔΑΣ και το CATERING ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ που προσέφεραν δωρεάν τα προϊόντα τους. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς έκανε ο Dj Δημήτρης Ναϊσίδης και την φωτογραφική κάλυψη ο Πάνος Κονιός

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης κ. Σάκης Σωτηράκης μαζί με τη Ρένα Κωστοπούλου της LIVE PRESS, Below the line και τον αντιπρόσωπο του ουίσκυ CHIVAS κ. Γιώργο Μπενίση.
Ενσταντανέ της βραδιάς: 
- O πρόξενος κ. Άγις Κυνηγόπουλος έβαζε συνεχώς "φλουριά - 5λεπτα" στα κομάτια της βασιλόπιτας που έκοβε ο Ντίνος Κωστόπουλος, όσπου κάποια στιγμή ο πρόεδρος του είπε " έχω μετρήσει μέχρι τώρα 14 5λεπτα, βάλε κάτι πιό χονδρό κανένα 2ευρω κύριε πρόξενε"...
- Ο παλιός διαφημιστής, εκφωνητής και στιχουργός των "καλύτερών μας χρόνων" Νίκος Ελληναίος φανερά συγκινημένος είπε "Είδα παλιούς φίλους και χάρηκα, η βασιλόπιτα του Νίκου Αλεξούδα ήταν η πιό νόστιμη και γλυκειά βασιλόπιτα της ζωής μου και όλα ήταν υπέροχα απόψε...Με τι κουράγιο γυρίζεις τώρα πίσω στην Αθήνα;"..
- Ο παλιός διαφημιστής και επιχειρηματίας Γιώργος Βαλιάνος - αγνώστου ηλικίας - διετέλεσε μέλος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Διαφημιστών Βορείου Ελλάδος το 1965 επί Άλκη Στέα, μπαίνοντας στα γραφεία της Ένωσης για την εκδήλωση είπε "Δεύτε τελευταίον ασπασμόν" (!)...
- Ο DJ Δημήτρης Ναϊσίδης τίμησε δεόντως του ουϊσκυ του χορηγού CHIVAS αφού λίγο-λίγο το κατάφερε το μπουκάλι...
- Ο Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας Γιώργος Κωνσταντινίδης με την παλιά τηλεοπτική του συνεργάτιδα Πωλίνα Πετκάκη αντάλλαξαν μόνον ευχές ή και υποσχέσεις για μελλοντική συνεργασία τους;
- Ο Γιώργος Κοντόπουλος του ραδιοφωνικού σταθμού City International τυπικός όπως πάντα έφερε μαζί του κι ένα μπουκάλι κρασί για το καλό του χρόνου...
-  Η ζωγράφος Αλέξια Λίτας (Λιτοπούλου) και η δημοσιογράφος Ελένη Γρηγοράκη ήταν οι πιό όμορφες παρουσίες της βραδιάς...
- Τι συζήτησαν ο πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας Ντίνος Κωστόπουλος, οι εκπρόσωποι του Μουσείου Ραδιοφωνίας και ο ειδικός σύμβουλος του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης "κεκλεισμένων των θυρών";
-  Aπό τη Βέροια ήρθε ειδικά για την εκδήλωση ο Χρήστος Τσισμετζής μέλος της ΕΕΔΕΒE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου