2 Οκτ 2009

Διαφήμιση και Επικοινωνία στη Βόρεια Ελλάδα ...


Κυκλοφόρησε η πρώτη έκδοση - λεύκωμα της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Βορείου Ελλάδος (ΕΕΔΕΒΕ) με τίτλο " Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ & Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΑ"
, με στόχο να ενημερώσει, να προβάλει και να αναδείξει την πολύ σημαντική δραστηριότητα της ΕΕΔΕΒΕ τα τελευταία χρόνια. Την πρώτη αυτή έκδοση της επικοινωνίας και διαφήμισης, χαιρετίζουν με θερμά λόγια οι Αρχές, πρόεδροι επιμελητηρίων, καθηγητές πανεπιστημίων, δημοσιογράφοι και στελέχη επιχειρήσεων της επικοινωνίας.

Στην ύλη του λευκώματος, παρουσιάζονται οι βραβεύσεις των ανθρώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των επιχειρήσεων διαφήμισης και επικοινωνίας των τελευταίων 5 ετών, οι "Βραδιές Επικοινωνίας" η πετυχημένη διοργάνωση - θεσμός της ΕΕΔΕΒΕ, τα ειδικά βραβεία "Άλκης Στέας" στους δημιουργικούς και γραφίστες, οι ημερίδες και τα επιμορφωτικά σεμινάρια της ΕΕΔΕΒΕ, οι εκδηλώσεις και τα προγράμματα ανάπτυξης στον τομέα της διαφήμισης, οι νέες κατηγορίες επαγγελμάτων που εντάσσονται στην διευρυμένη ΕΕΔΕΒΕ, τα αιτήματα και οι επιδιώξεις του κλάδου της Επικοινωνίας, η κατάργηση του Αγγελιοσήμου στις τοπικές διαφημίσεις του Νομού Θεσσαλονίκης και η απόδωση ποσοστού 5% από το Αγγελιόσημο στους διαφημιστές για τη δημιουργία Επικουρικού Ταμείου Ασφάλισης, ένα ένθετο αφιέρωμα στις Διοικήσεις της ΕΕΔΕΒΕ από το 1965 έως σήμερα και τέλος, η αναγγελία της ίδρυσης του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που ξεκινά τη δραστηριότητά του από τον προσεχή Οκτώβριο, με κύριους άξονες δράσης την Επικοινωνία, την Επιμόρφωση, τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον και τον Άνθρωπο.

Η έκδοση αυτή εντάσσεται στο ξεκίνημα της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Βορείου Ελλάδος, για τον εορτασμό των 45 χρόνων δημιουργικής παρουσίας και προσφοράς στο "επιχειρείν" της Βορείου Ελλάδος ( 1965 -2010 ). Η ΕΕΔΕΒΕ είναι η πρώτη ένωση του κλάδου που ιδρύθηκε στην Ελλάδα. Με σεβασμό στους πρώτους "σκαπανείς" της διαφήμισης του χθές (Άλκη Στέα, Ναούμ Βοσνιάκο, Λάκη Μιχαηλίδη, Άρη Κυλίτη, Νίκη Παπαδοπούλου, Κώστα Παπαμαυρουδή κ.α.) και με πολλούς στόχους για το αύριο, αυτή η γιορτή των ανθρώπων της διαφήμισης, μπορεί να γίνει "Η Γιορτή της Επικοινωνίας" για όλους. Με την διοργάνωση σημαντικών εκδηλώσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στις άλλες πόλεις της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου