4 Δεκ 2009

Newsletter Νοεμβρίου 2009, Αριθμός Τεύχους: 12

ΕΔΡΑ: ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ & Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ 11 • 54643 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
•τηλ. 2310 812 623 • e-mail:
info@eedebe.gr

Το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας
στο «Money Show» Θεσσαλονίκης


Το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο στην Ευρώπη για 16η συνεχή χρονιά ξεκινά στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Hyatt Regency στις 27, 28 και 29 Νοεμβρίου. Φέτος στο MONEY SHOW 2009 συμμετέχουν περισσότεροι από 120 οργανισμοί και επιχειρήσεις, φορείς του Δημοσίου τομέα, οργανώσεις, σύλλογοι, ενώσεις, μη κυβερνητικές οργανώσεις και εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, ενώ στο κομάτι των συνεδρίων, ημερίδων και εκδηλώσεων πραγματοποιούνται πάνω από 140 διοργανώσεις! Αναμένεται η προσέλευση πάνω από 25.000 σύνεδρων και επισκεπτών στο 3ήμερο της Θεσσαλονίκης, καθιστώντας και δικαιώνοντας την φήμη του, για μια ακόμη χρονιά το MONEY SHOW το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο στην Ελλάδα.

Η Ένωση Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Βορείου Ελλάδος που συμμετέχει για 5η συνεχή χρονιά στο πολυ-συνέδριο, σε συνεργασία με τον διοργανωτή φορέα και το Ελληνο-Ιταλικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, συνδιοργανώνει και υποστηρίζει τέσσερεις πολύ σημαντικές εκδηλώσεις του φετινού Money Show, που αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσουν όχι μόνον οι άνθρωποι των επιχειρήσεων, του marketing και της επικοινωνίας, αλλά όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη και την επιχειρησιακή εξέλιξη και προοπτική.

Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, έρχονται πολύ σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο αυτόν και αναλύουν με βάση τις παρούσες συνθήκες, όλα εκείνα που μπορούν να ανατρέψουν συνθήκες και δεδομένα στον επιχειρησιακό και διοικητικό τομέα. Το Σάββατο 28/11 στην αίθουσα Ballroom (14:00 - 18:00) θα μιλήσει ο Δρ Γιάννης Καλογεράκης (CEO JMK) με θέμα "Από την κρίση στη διάκριση". Την Κυριακή 29/11 στην αίθουσα Aficionado (09:00 - 14:00 & 18:00 - 20:00) και 20:00 – 22:00 στην αίθουσα Ballroom 3 θα μιλήσουν η κ. Πάμελα Καραβά (Executive & Motivational Coach) και ο κ. Gilles Cambade (Business Mentor & Executive Coach) με θέμα "Life Coaching" μια πολύ ενδιαφέρουσα εισήγηση για επιτυχημένους επαγγελματίες. Την Κυριακή επίσης 29/11 στις 17:30 στην αίθουσα Ephesus 1 & 2 θα γίνει η απονομή των διπλωμάτων εθελοντισμού στος 300 εθελοντές του Παγκοσμίου Τελικού Στίβου (Grand Prix IAFF) με θέμα "Εθελοντισμός και Πράσινοι Αγώνες" με την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ παρουσία της Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδώρας Τζάκρη και τέλος, το Σάββατο 28/11 (ώρες 18:00-20:00) στην αίθουσα Ballroom 3 ο κορυφαίος έλληνας μαρκετίστας κ. Άκης Αγγελάκης θα μιλήσει με θέμα "Πως αντιμετωπίζεται η αβεβαιότητα για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας".

Η Ε.Ε.Δ.Ε.Β.Ε και το "Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας" προσκαλούν όλα τα μέλη μας και όλους τους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης να παρακολουθήσουν αυτές τις εξαιρετικά σημαντικές ημερίδες με ελεύθερη είσοδο και με την βεβαιότητα ότι θα έχουν πραγματικά όλοι να κερδίσουν πολύ σημαντικές γνώσεις και ωφέλη για την ανάπτυξη των επιχειρησεών τους..


Το Ε.Σ.Ρ. κατά της χορηγίας
ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών


Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης με υπόδειξή του προς τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, συνιστά εφ εξής να μην προβαίνουν στην αναφορά των προϊόντων ή των υπηρεσιών του χορηγού πάσης φύσεως εκπομπών που μεταδίδουν. Η υπόδειξη αυτή παραπέμπει στο ΠΔ 100/2000 άρθρο 6 παρ. 1γ σύμφωνα με το οποίο επιτρέπεται η χορηγία ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών , εφ’ όσον δεν παρακινούν στην αγορά, ή μίσθωση των προϊόντων ή υπηρεσιών του χορηγού, ή τρίτων, ιδίως με συγκεκριμένες αναφορές σε αυτά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες.

Η υπόδειξη αυτή του Ε.Σ.Ρ. αναστέλλεται ένα μήνα περίπου πριν την ενσωμάτωση της ευρωπαϊκής οδηγίας «Οπτικοακουστικά χωρίς σύνορα» στο Εθνικό Δίκαιο, το οποίο θα επιτρέπει πλέον την τοποθέτιση προϊόντος (product placement) σε ψυχαγωγικά μόνον προγράμματα.


Ημερίδα ΙΔΑΣΜΕ
στο “Money Show”

Ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ε.Δ.Ε.Β.Ε κ. Αντώνης Κωνσταντίνου, ως πρόεδρος του ΙΔΑΣΜΕ προσκαλεί τα μέλη της ένωσής μας, στην ημερίδα με θέμα «Σύγχρονες μορφές πόλεων» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28/11, ώρα 20:00 στην αίθουσα Epidaurus I & II στο Hyatt Regency Htl. στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Money Show 2009.


eedebe.blogspot.com

Βλέπεις όλα τα νέα της EΕΔΕΒΕ και του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου