11 Δεκ 2009

Απονομή διπλωμάτων Εθελοντισμού - Grand Prix του Στίβου

Με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας

Ο διοργανωτής της ημερίδας "Εθελοντισμός και Πράσινοι Αγώνες"
κ. Σωτήρης Κυρανάκος.

Στο πλαίσιο των συνεδρίων του MONEY SHOW 2009, με την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ, του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας, πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία παρουσία 400 εθελοντών και εθελοντριών, η εκδήλωση της απονομής των διπλωμάτων του Παγκοσμίου Τελικού Στίβου (Grand Prix IAAF 2009) στους εθελοντές της Θεσσαλονίκης.

Την τιμητική πλακέτα στην πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 κ. Ιωάννα Δεσποτοπούλου απένειμε
ο κ. Ναπολέων Ντέμος.

Την τιμητική πλακέτα στη δημοσιογράφο κ. Βίκυ Χατζηβασιλείου απένειμε ο πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης & Επικοινωνίας
Βορ. Ελλάδος κ. Ντίνος Κωστόπουλος.

Τιμήθηκαν επίσης για την προσφορά τους, η κ. Ιωάννα Δεσποτοπούλου (πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011) η υφυπουργός της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεοδώρα Τζάκρη, ο κ. Βασίλειος Σεβαστής (πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ), ο κ. Συμεών Παλτσανικίδης (πρόεδρος Ολυμπιονικών με Αναπηρία), η δημοσιογράφος κ. Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο κ. Πάνος Σκούρας.

Κατάμεστη η αίθουσα για την απονομή των διπλωμάτων στους εθελοντές.

Οργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Σωτήρης Κυρανάκος, υπεύθυνος εθελοντών του Παγκοσμίου Τελικού Στίβου 2009 που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου