25 Ιουν 2010

Η ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ - ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ - ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ Ε-ΞΥΠΝΑ



Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ντίνος Κωστόπουλος και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της Ε.Ε.Δ.Ε.Β.Ε. και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην Ημερίδα με θέμα:

"Η ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ - ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ
- ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ Ε-ΞΥΠΝΑ"

που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Ιουλίου, ώρα 9 π.μ. στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27).

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θεσσαλονίκης.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ Ε-ΞΥΠΝΑ;


Η ΗΜΕΡΙΔΑ “ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ Ε-ΞΥΠΝΑ” που διοργανώνει η ΕΕΔΕΒΕ, έρχεται να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα της αγοράς και να προτείνει νέους τρόπους και πρωτοποριακές μεθόδους για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Δύο διακεκριμένοι επιστήμονες και έμπειροι επιχειρηματικοί σύμβουλοι θα πραγματοποιήσουν μία διεξοδική ανάλυση της σημερινής εποχής και θα προσφέρουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για αποτελεσματικές επιχειρηματικές λύσεις.

Ο σύμβουλος επικοινωνίας και Διευθυντής Εξυπηρέτησης Πελατών του ομίλου Civitas Τ. Παγκάκης, θα αναλύσει τη σημερινή οικονομική κατάσταση δίνοντας δείκτες και παραδείγματα, θα προτείνει τρόπους αντιμετώπισής της και θα κάνει μία αναφορά σε επιτυχή παραδείγματα ελληνικών εταιριών που κατάφεραν να προοδεύσουν/αναπτυχθούν ακόμα και σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

Ο Γρ. Νεοκλέους (BSc, MBA), Σύμβουλος Επικοινωνίας και Ανθρώπινων Σχέσεων, μέσω μιας διαδραστικής συζήτησης - workshop, θα επικεντρωθεί στις ανθρώπινες σχέσεις και συγκρούσεις που δημιουργούνται εν ώρα κρίσης εντός μια εταιρίας, θα αναλύσει τις διαφορετικές προσωπικότητες ανθρώπων και θα προτείνει ρεαλιστικές αποδοτικές λύσεις για προβλήματα επικοινωνίας που προκύπτουν.


ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
, η ΕΕΔΕΒΕ σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας συνενώνουν με πρωτοβουλία τους όλους τους επαγγελματικούς φορείς της πόλης σ΄ ένα ανοιχτό διάλογο για συνεργασία - συμμετοχή και αποτελεσματική αντιμετώπιση της κρίσης της αγοράς προσφέροντας την ημερίδα δωρεάν για όλους τους επαγγελματίες.

Η ΕΕΔΕΒΕ προκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να αντιδράσουν έξυπνα, να αλλάξουν οπτική γωνία και να δουν τη σημερινή οικονομική κατάσταση με αισιοδοξία. Αυτή η ημερίδα καλεί τον επιχειρηματικό κόσμο να λειτουργήσει έξυπνα και μεθοδικά ώστε αυτή η οικονομική συγκυρία να μη συνδεθεί με μία εποχή ύφεσης, αλλά να σηματοδοτήσει μία εποχή νέων ευκαιριών και ανάπτυξης, μία νέα αρχή.


ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
σε φοιτητές, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, οικονομικούς φορείς και οργανισμούς, σε εργαζόμενους σε διαφημιστικές εταιρίες, γραφεία δημοσίων σχέσεων κ.τ.λ., και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου