8 Ιουλ 2010

Ημερίδα για την Κρίση της αγοράς στη Θεσσαλονίκη


Οι συντελεστές της Ημερίδας «Η Αγορά σε Κρίση – Αντιδρούμε Ε-ξυπνα».


Με πρωτοβουλία της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Βορείου Ελλάδος (ΕΕΔΕΒΕ) διοργανώθηκε με επιτυχία στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ημερίδα με θέμα "Η αγορά σε κρίση - Ώρα για το επόμενο βήμα - Αντιδρούμε έ-ξυπνα" με σκοπό την ενημέρωση των επαγγελματιών, των ανθρώπων του μάρκετινγκ και της επιχειρηματικής ανάπτυξης. Την ημερίδα που τελούσε υπό την αιγίδα της Νομαρχίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, συνδιοργανώθηκε για πρώτη φορά από 4 επαγγελματικούς φορείς, το "Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας", το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και την ΕΕΔΕΒΕ και το γεγονός αυτό αποτελεί σημαντική συνέργεια - απάντηση, απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της οικονομικής κρίσης οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες της Περιφέρειας.


Γιώργος Κωνσταντινίδης, Ντίνος Κωστόπουλος, Τάσος Παγκάκης, Κώστας Εφραιμίδης.


Χαιρετισμό στους συνέδρους απηύθυναν, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο πρόεδρος της "Δημοκρατικής Αναγέννησης" κ. Στέλιος Παπαθεμελής, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Κωστής Χατζαρίδης, ο πρόεδρος της ΕΕΔΕΒΕ και του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Ντίνος Κωστόπουλος, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Παπαγιαννόπουλος, ο οικονομολόγος κ. Παναγιώτης Κοκκόρης, ο εκπρόσωπος του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Ποσειδώνος, η υπεύθυνη του Τομέα Επιμόρφωσης του ΕΛ.Κ.Ε. κ. Αντιγόνη Λουμάκου, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΕΔΕΒΕ κ. Αντώνης Κωνσταντίνου και ο επίτιμος πρόεδρος του Ε.Ε.Θ. κ. Αριστείδης Ποσδρικίδης.


Ο πρόεδρος της ΕΕΔΕΒΕ κ. Ντίνος Κωστόπουλος μαζί με τον εκπρόσωπο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Κώστα Ποσειδώνος, τον οικονομολόγο κ. Παναγιώτη Κοκκόρη και τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος κ. Νίκο Παπαγιαννόπουλο.


Η Ημερίδα "Αντιδρούμε έ-ξυπνα" διοργανώθηκε για να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα της αγοράς και να προτείνει νέους τρόπους για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Με κεντρικούς ομιλητές δύο διακεκριμένους και έμπειρους επιχειρηματικούς συμβούλους από την Αθήνα και την Κύπρο, τον κ. Τάσο Παγκάκη σύμβουλο επικοινωνίας και διευθυντή του ομίλου CIVITAS και τον κ. Γρηγόρη Νεοκλέους (Bsc, MBA) σύμβουλο επικοινωνίας και ανθρώπινων Σχέσεων σε θέματα διαχείρισης και επίλυσης διαφορών, προτάθηκαν αποτελεσματικές και χρήσιμες λύσεις για διέξοδο από την κρίση. Σ' έναν ανοιχτό διάλογο, με διαδραστικά παραδείγματα που εντυπωσίασαν όλους όσους παρακολούθησαν την ημερίδα.


Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΕΔΕΒΕ κ. Αντώνης Κωνσταντίνου, τα μέλη του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας Αρετή Κορμά, Χάρης Νικολαϊδης και Μπάμπης Μιχαηλίδης.


Ο πρόεδρος της ΕΕΔΕΒΕ κ. Ντίνος Κωστόπουλος, μαζί με τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος κ. Νίκο Παπαγιαννόπουλο, τον οικονομολόγο κ. Παναγιώτη Κοκκόρη, την υπεύθυνη Τομέα Επιμόρφωσης του ΕΛ.Κ.Ε. κ. Αντιγόνη Λουμάκου και το μέλος του Δ.Σ. σύμβουλο επί νομικών θεμάτων κ. Αντώνη Γυφτόπουλο.


Η ΕΕΔΕΒΕ και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ διοργάνωσαν αυτήν την ημερίδα με δωρεάν είσοδο, για να συμβάλλουν έτσι ενεργά στην υποβοήθηση ιδιαίτερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της αγοράς της Θεσσαλονίκης που αντιμετωπίζουν σήμερα μεγάλα προβλήματα. Χορηγοί - υποστηρικτές της διοργάνωσης ήταν τα Σούπερ-Μαρκετς ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε., ο όμιλος ΣΙΑΜΑΤΡΑΣ Α.Ε., η AEGEAN AIRLINES, η BLUE AIR και το PORTO PALACE HOTEL. Xορηγοί επικοινωνίας ήταν οι εφημερίδες ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, καθώς και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί FM 100, KOSMORADIO, STAR FM, ΠΑΝΟΡΑΜΑ και ANTENNA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου