11 Μαρ 2011

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ 7η ΒΡΑΔΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Η Ενωση Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Βορείου Ελλάδος (ΕΕΔΕΒΕ) για 7η συνεχή χρονιά διοργανώνει τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, ώρα 8.15 μ.μ. στην αίθουσα «Αλέξανδρος» του ξενοδοχείου «Μακεδονία Palace» υπό την αιγίδα της Γεν. Γραμματείας Μακεδονίας – Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης την «7η Βραδιά Επικοινωνίας» εκδήλωση - θεσμό για τη Θεσσαλονίκη, στην οποία όπως κάθε χρόνο πραγματοποιούνται οι καθιερωμένες Τιμητικές Βραβεύσεις διακεκριμένων προσωπικοτήτων της κοινωνίας μας, που επί σειρά ετών προσέφεραν σημαντικό έργο στο χώρο της Επικοινωνίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Η ΕΕΔΕΒΕ τιμά φέτος για την πολυετή, συνεχή και ανεκτίμητη προσφορά τους στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τo Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (την τιμητική πλακέτα θα παραλάβει ο Διευθυντής του ΑΠΕ / ΜΠΕ δημοσιογράφος κ.Σταύρος Τζίμας), τον δημοσιογράφο Γεράσιμο Δώσσα πρώην πρόεδρο της ΕΣΗΕΜΘ, τον συγγραφέα - δημοσιογράφο Στράτο Σιμιτζή, τον δημοσιογράφο Παντελή Σαββίδη της ΕΡΤ 3 για τη σειρά των εκπομπών "Ανιχνεύσεις" και την Βίκυ Χατζηβασιλείου για τις κοινωνικές εκπομπές της στον ALPHA

Από τον χώρο της Επικοινωνίας θα τιμηθούν παλιοί διαφημιστές της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Χαριζώνας, (Ειδ. Σύμβουλος του Κράτους σε θέματα Επικοινωνίας), ο Βασίλης Φλούδος (δ/ε "ΠΡΩΤΗ" 1970), ο Κώστας Μαυροειδής (δ/ε "ΚΑΡΜΑ" 1965), ο Μάκης Μολίδης (δ/ε "ΜΟΡΦΗ" 1970 - εκδότης "Οδηγού Επικοινωνίας") και ο Λευτέρης Ξενοκράτης (δ/ε "ΒΕΛΟΣ" 1965).

Από το χώρο των ΜΜΕ της Περιφέρειας θα τιμηθεί ο δημοσιογράφος κ. Iωάννης Κορομήλης, εκδότης των ιστορικών εφημερίδων "Ολύμπιο Βήμα" της Πιερίας και "Θάρρος" της Κοζάνης και με το Ειδικό Βραβείο "Άλκης Στέας" καλύτερες δημιουργίες της χρονιάς επελέγησαν και θα τιμηθούν ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς για τη διαφήμιση "Λουμίδη" και το "Ράδιο Αρβύλα" του Αnt-1 (Αντώνης Κανάκης Γιάννης Σερβετάς) για τις απίθανες διαφημιστικές "προσαρμογές" τους.

Από τη φετινή διοργάνωση επίσης με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΕΔΕΒΕ καθιερώνεται και η απονομή του Βραβείου "Επιχειρείν" σε έναν επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης που με την συνεχή, πολυετή και μεγάλη δραστηριότητά του συνέβαλε έμπρακτα στην ανάπτυξη της τοπικής μας επιχειρηματικότητας. Το τιμώμενο πρόσωπο της χρονιάς φέτος είναι ο κ. Διαμαντής Μασούτης που συνεχίζει τη δυναμική ανάπτυξη της γνωστής αλυσίδας τροφίμων αξιοποιώντας και δίνοντας προτεραιότητα πάντα στο δυναμικό των ανθρώπων και των επιχειρήσεων του τόπου μας.


Προσκεκλημένοι μας όπως κάθε χρόνο, είναι τα 100 μέλη-επιχειρήσεις της ΕΕΔΕΒΕ, τα μέλη του μη κερδοσκοπικού σωματείου μας ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, οι εκπρόσωποι όλων των Μ.Μ.Ε. (Τύπος – Ραδιοφωνία – Τηλεόραση), οι Αρχές της πόλης μας, πρόξενοι, Πρόεδροι Οργανισμών και διακεκριμένοι επιχειρηματίες.

Στη σημαντική αυτή βραδιά – θεσμό για τους ανθρώπους της επικοινωνίας στη Βόρεια Ελλάδα, η ΕΕΔΕΒΕ για μια ακόμη χρονιά συμβάλει έμπρακτα στην προσπάθεια να τιμήσουμε τους ανθρώπους εκείνους που πραγματικά προσέφεραν και προσφέρουν με το έργο τους, σε μια κοινωνία ενεργών πολιτών που συνεχίζουν να ενδιαφέρονται και να νοιάζονται για τον τόπο τους. Η επιβράβευση εκείνων που πραγματικά προσέφεραν στο κοινωνικό γίγνεσθαι, αποτελεί δέσμευση και υποχρέωση κάθε υπεύθυνης κοινωνίας.

Μέγας χορηγός της φετινής εκδήλωσης της ΕΕΔΕΒΕ είναι η VODAFONE και υποστηρικτές πολλές ακόμη μεγάλες επιχειρήσεις απ'όλη την Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου