23 Μαρ 2011

Οι διαφημιστές αφυπνίζουν την πόλη!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ 7η ΒΡΑΔΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ, ΤΟ "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ" ΚΑΙ Η ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ "ΕΚΛΕΨΑΝ" ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ "ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ" ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΑΣΟΥΤΗ.

Η Ένωση Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Βορείου Ελλάδος (ΕΕΔΕΒΕ) για μια ακόμη χρονιά έκανε την έκπληξη, διοργανώνοντας με εξαιρετική επιτυχία στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου "Μακεδονία Palace" της Θεσσαλονίκης την 7η Βραδιά Επικοινωνίας, στην οποία όπως κάθε χρόνο πραγματοποιούνται οι καθιερωμένες τιμητικές βραβεύσεις διακεκριμένων προσωπικοτήτων της κοινωνίας μας, που επί σειρά ετών προσέφεραν σημαντικό έργο στο χώρο της Επικοινωνίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης..

Ο πρόεδρος της ΕΕΔΕΒΕ κ. Ντίνος Κωστόπουλος μαζί με τον οικονομολόγο κ. Παναγιώτη Κοκκόρη και τον επιχειρηματία κ. Νίκο Παπαποστόλου και τη σύζυγό του.

Στη διοργάνωση που τελούσε υπό την αιγίδα της Γεν. Γραμματείας Μακεδονίας – Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, τιμήθηκε φέτος για την πολυετή, συνεχή και ανεκτίμητη προσφορά του στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο διευθυντής του ΑΠΕ / ΜΠΕ δημοσιογράφος κ. Σταύρος Τζίμας. Τιμήθηκαν επίσης για την πολυετή προσφορά τους, οι δημοσιογράφοι της ΕΣΗΕΜ-Θ Γεράσιμος Δώσσας, Στράτος Σιμιτζής και ο Παντελής Σαββίδης για τη σειρά των εκπομπών του επί 17 χρόνια στην ΕΡΤ-3 "Ανιχνεύσεις" καθώς και η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τη σειρά των κοινωνικών εκπομπών της "Πάμε Πακέτο" στον ALPHA.

Ο δημοφιλής ηθοποιός κ. Κώστας Βουτσάς μαζί με τον πρόεδρο της ΕΕΔΕΒΕ κ. Ντίνο Κωστόπουλο και τον πρόξενο κ. Άγι Κυνηγόπουλο.

Από τον χώρο της Επικοινωνίας τιμήθηκαν σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα οι παλιοί διαφημιστές της Θεσσαλονίκης "σκαπανείς της διαφήμισης", Γιάννης Χαριζώνας, (Ειδ. Σύμβουλος του Κράτους σε θέματα Επικοινωνίας), ο Βασίλης Φλούδος (δ/ε "ΠΡΩΤΗ" 1970), ο Κώστας Μαυροειδής (δ/ε "ΚΑΡΜΑ" 1965), ο Μάκης Μολίδης (δ/ε "ΜΟΡΦΗ" 1970 - εκδότης "Οδηγού Επικοινωνίας"), ο Γιώργος Βαλλιάνος (δ/ε "ΩΜΕΓΑ" 1965) και ο Λευτέρης Ξενοκράτης (δ/ε "ΒΕΛΟΣ" 1965).

Ο κ. Αντώνης Γρέγος πλαισιωμένος από τις κυρίες Δέσποινα Χρυσαφίδου, Λίλλη Βογιατζή-Κωστοπούλου, Άννα Μπαϊτάρη και Πόλυ Τζέκου.

Από το χώρο των Μ.Μ.Ε. της Περιφέρειας τιμήθηκε ο δημοσιογράφος κ. Iωάννης Κορομήλης, εκδότης των ιστορικών εφημερίδων "Ολύμπιο Βήμα" της Πιερίας και "Θάρρος" της Κοζάνης και με το Ειδικό Βραβείο "Άλκης Στέας" καλύτερες δημιουργίες της χρονιάς επελέγησαν και βραβεύτηκαν, ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς για τη διαφήμιση "Καφές Παπαγάλος Λουμίδη" και το "Ράδιο Αρβύλα" των Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλου και Χρήστου Κιούση για τις απίθανες διαφημιστικές "προσαρμογές" τους, μέρος των οποίων προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Την τιμητική διάκριση παρέδωσε στον Γιάννη Σερβετά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος με την ευκαιρία της διοργάνωσης συνεχάρει τον πρόεδρο κ. Ντίνο Κωστόπουλο και την Ένωση Διαφημιστών για την δυναμική πρωτοβουλία τους όλα αυτά τα χρόνια στη Βόρεια Ελλάδα.

Η τιμώμενη της βραδιάς κ. Βίκυ Χατζηβασιλείου μαζί με τον πρώην Νομάρχη κ. Θεόδωρο Ασπασίδη και τον πρόεδρο της ΕΕΔΕΒΕ κ. Ντίνο Κωστόπουλο.

Η Λίλλη Βογιατζή-Κωστοπούλου της Below the Line μαζί με την πρόεδρο του Τομέα Γυναικών του ΙΑΓΜΕ κ. Λιάνα Γούτα.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΕΔΕΒΕ κ. Ντίνος Κωστόπουλος δημοσιοποίησε τα οικονομικά στοιχεία των επιχειρήσεων διαφήμισης στην περιφέρεια, σύμφωνα με τα οποία ο κλάδος διέρχεται βαθειά κρίση με τα αποτελέσματα να συνεχίζουν να επιδεινώνονται για τρίτη συνεχή χρονιά. Η πτώση του τζίρου των επιχειρήσεων επικοινωνίας και διαφήμισης στη Βόρεια Ελλάδα το 2009 ήταν κατά μέσο όρο 45%, το 2010 ακόμη περισσότερη 50% . Κάλεσε τους επιχειρηματίες και τα επιμελητήρια να αντιδράσουν άμεσα για την αντιμετώπιση της οικονομικής καταιγίδας που διέρχεται ο τόπος και πολύ περισσότερο οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Περιφέρειας με στόχο το 2011 τη σταθεροποίηση της πτώσης έτσι ώστε με αυτά τα δεδομένα να ανασυνταχθεί η αγορά. Οι όποιες αποφάσεις της κυβέρνησης για ανάπτυξη θα έχουν αποτελέσματα μετά από ένα χρόνο και γι' αυτό είναι απαραίτητη ως προϋπόθεση η σταθεροποίηση μέσα στη χρονιά αυτή. Οι δυσμενείς προβλέψεις του ΟΟΣΑ ότι το 2011 θα κλείσουν 120.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα είναι ένα εφιαλτικό σενάριο με απρόβλεπτες οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις, τόνισε ο κ. Κωστόπουλος.

Η Ρένα Κωστοπούλου της Below the Line μαζί με τους τιμώμενους με το βραβείο δημιουργίας "Άλκης Στέας" Κώστα Βουτσά και Γιάννη Σερβετά του "Ράδιο Αρβύλα".

Ο τιμώμενος με το βραβείο "ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ" της χρονιάς κ. Διαμαντής Μασούτης μαζί με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον πρόεδρο της ΕΕΔΕΒΕ κ. Ντίνο Κωστόπουλο και τον Αντιπρόεδρο κ. Τάσο Πυλαρινό.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, ο Γιάννης Σερβετάς του "Ράδιο Αρβύλα" και η Βίκυ Χατζηβασιλείου καταχειροκροτήθηκαν και "έκλεψαν" όπως αναμενόταν την παράσταση, δίνοντας μια άλλη λάμψη στην 7η Βραδιά Επικοινωνίας, δίνοντας την ευκαιρία σε μια πραγματικά ζεστή ατμόσφαιρα στους ανθρώπους της επικοινωνίας και της διαφήμισης αλλά και σε πολλούς Θεσσαλονικείς που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, να εκφράσουν αυθόρμητα την αγάπη τους και τον ενθουσιασμό τους.

Ο τιμώμενος δημοσιογράφος-συγγραφέας κ. Γεράσιμος Δώσσας με τη σύζυγό του, πλαισιωμένος από τον πρόεδρο της ΕΕΔΕΒΕ κ. Ντίνο Κωστόπουλο και το μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντου Επικοινωνίας κ. Αντώνη Γυφτόπουλο.

Ο εκπρόσωπος της Διοικούσας της ΕΡΤ κ. Γιώργος Φερέτης μαζί με τον πρόεδρο της ΕΕΔΕΒΕ κ. Ντίνο Κωστόπουλο, τη Γενική Γραμματέα κ. Θέκλα Γαλαζούδη και το μέλος του Δ.Σ. κ. Χάρη Χατζηνικολάου.

Εξαιρετική ήταν επίσης η στιγμή της απονομής του Βραβείου "Επιχειρείν" που καθιερώθηκε από φέτος στο πλαίσιο της Βραδιάς Επικοινωνίας της ΕΕΔΕΒΕ και που θα απονέμεται στον επιχειρηματία της χρονιάς για την συνεχή, πολυετή και μεγάλη δραστηριότητά του, που συμβάλλει έμπρακτα στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας. Το τιμώμενο πρόσωπο της χρονιάς φέτος ήταν ο κ. Διαμαντής Μασούτης που συνεχίζει τη δυναμική ανάπτυξη της γνωστής αλυσίδας τροφίμων στον βορειοελλαδικό χώρο, αξιοποιώντας και δίνοντας προτεραιότητα και στο δυναμικό των ανθρώπων των τοπικών επιχειρήσεων. Την τιμητική πλακέτα στον κ. Διαμαντή Μασούτη παρέδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Αντιπρόεδρος της ΕΕΔΕΒΕ κ. Αναστάσιος Πυλαρινός.

Τάσος Πυλαρινός, Χάρης Χατζηνικολάου, Γιάννης Σερβετάς, Θέκλα Γαλαζούδη, Λήδα Παπαδοπούλου.

Ο Πρόεδρος της ΕΕΔΕΒΕ κ. Ντίνος Κωστόπουλος μαζί με την εκπρόσωπο της VODAFONE κ. Ράνια Σεμερτζιάν.

Στη σημαντική αυτή βραδιά – θεσμό για τους ανθρώπους της επικοινωνίας στη Βόρεια Ελλάδα, οι διαφημιστές για μια ακόμη χρονιά "αφύπνισαν" την πόλη διοργανώνοντας μια εξαιρετική βραδιά, στην οποία παραβρέθηκαν πολλοί δημοσιογράφοι, πρόεδροι συλλόγων και οργανώσεων των επαγγελματικών φορέων, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, παράγοντες και εκπρόσωποι της δημόσιας διοίκησης, επιχειρηματίες και βεβαίως οι άνθρωποι της επικοινωνίας.

Τζελίνα Μακραντωνάκη, Ρένα Κωστοπούλου, Βούλα Πατουλίδου, Μαριάννα Βιλδιρίδου.

Την τιμητική πλακέτα στον παλιό διαφημιστή κ. Μάκη Μολίδη παρέδωσε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΕΔΕΒΕ κ. Χάρης Χατζηνικολάου.

Μέγας χορηγός
της φετινής εκδήλωσης της ΕΕΔΕΒΕ είναι η VODAFONE και υποστηρικτές πολλές ακόμη μεγάλες επιχειρήσεις απ΄ όλη την Ελλάδα.

Φανερά συγκινημένος για την τιμητική διάκριση ο κ. Διαμαντής Μασούτης, συγχαίρει τη διοίκηση της ΕΕΔΕΒΕ Ντίνο Κωστόπουλο και Τάσο Πυλαρινό για την πρωτοβουλία τους.

Την τιμητική πλακέτα στον παλιό διαφημιστή κ. Βασίλη Φλούδο παρέδωσε το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Δ.Ε.Β.Ε. κ. Θανάσης Κατσαβάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου