12 Φεβ 2010

Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Ο πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ κ. Ντίνος Κωστόπουλος κόβει τη βασιλόπιτα του Διοικητικού Συμβουλίου, πλαισιωμένος από τους Αντιπροέδρους Γιώργο Κωνσταντινίδη και Κωνσταντίνο Μαργαρίτη και τα μέλη του Δ.Σ. Αντώνη Κωνσταντίνου, Κώστα Εφραιμίδη, Αντώνη Γυφτόπουλο, Αβραάμ Σκεντερίδη, Λήδα Παπαδοπούλου, Κώστα Σιμάκο, Θέκλα Γαλαζούδη και Μπάμπη Μιχαηλίδη.


Ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που συστάθηκε με πρωτοβουλία της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης & Επικοινωνίας Βορείου Ελλάδος, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και με άξονες δράσης την επικοινωνία, την κοινωνική δράση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, το περιβάλλον, την επιμόρφωση, τον εθελοντισμό και τον άνθρωπο.


Στιγμιότυπο από την πρώτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη, που προετοιμάζει για το 2010 σημαντικότατες διοργανώσεις και παρεμβάσεις.


Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛ.Κ.Ε. έκοψαν τη βασιλόπιτα του 2010 στην έδρα της ΕΕΔΕΒΕ σε μια ιδιαίτερη θερμή ατμόσφαιρα και ο πρόεδρος κ. Ντίνος Κωστόπουλος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και προκοπή για το έργο όλων.
Το φλουρί της πρώτης πίτας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ έπεσε στο κομμάτι της Παναγίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου