15 Σεπ 2010

1965 - 2010: Η γιορτή της Επικοινωνίας


ΦΕΤΟΣ η Διαφήμιση και η Επικοινωνία γιορτάζουν 45 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στην Ελλάδα. Η Ένωση Διαφημιστών Βορείου Ελλάδος (Ε.Δ.Β.Ε.) που ίδρυσαν οι πρώτοι "σκαπανείς" της διαφήμισης, Άλκης Στέας, Άρης Κυλίτης, Ναούμ Βοσνιάκος, Νίκη Παπαδοπούλου, Λάκης Μιχαηλίδης, Θεόδωρος Ασπασίδης, Κώστας Παπαμαυρουδάκης, Νίκος Τζοάννου, Γιώργος Βαλιάνος κ.α. συνεχίζει την πορεία της δημιουργικής προσφοράς στο "επιχειρείν" του Βορειοελλαδικού χώρου.

Με σεβασμό στους συναδέλφους του χθες και με υψηλούς στόχους για το αύριο, η Ένωση Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Βορείου Ελλάδος (Ε.Ε.Δ.Ε.Β.Ε.) με 100 μέλη επιχειρήσεις, είναι το πρώτο αναγνωρισμένο σωματείο του κλάδου στην Ελλάδα, στηρίζοντας τον συνάδελφο διαφημιστή σε κάθε δυσκολία και εφοδιάζοντάς τον, με όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, προκειμένου να μπορέσει να γίνει πιο ανταγωνιστικός, επωφελεία της Οικονομίας και της Κοινωνίας.

Συμμετέχει σε προγράμματα επιμόρφωσης των στελεχών στις επιχειρήσεις επικοινωνίας, συνεργάζεται με τους φορείς της πολιτείας, στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Ελληνικής Περιφέρειας και διεκδικεί δυναμικά με συντονισμένες δράσεις τα δίκαια αιτήματα του κλάδου.

Παράλληλα, ιδρύσαμε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΕΛ.Κ.Ε.) που εκφράζει το κοινωνικό πρόσωπο των ανθρώπων της επικοινωνίας, που νοιάζονται για τον τόπο τους. Με άξονες δράσης τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον, την Επιμόρφωση, την Επικοινωνία, τον Εθελοντισμό και τον Άνθρωπο, το μη κερδοσκοπικό σωματείο μας, στοχεύει στην προαγωγή και ανάπτυξη του πολιτισμού και της κοινωνικής προσφοράς. Μέλη του είναι άνθρωποι της επικοινωνίας και διακεκριμένες προσωπικότητες από την κοινωνική ζωή του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου