16 Σεπ 2009

Ξεκινούν τα Νέα Επιδοτούμενα Σεμινάρια ΛΑΕΚ στην ΕΕΔΕΒΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Από την 12 Οκτωβρίου 2009 θα ξεκινήσει και 2ο εκπαιδευτικό επιδοτούμενο σεμινάριο ΟΑΕΔ / ΛΑΕΚ στην ΕΕΔΕΒΕ και για το λόγο αυτόν παρακαλούμε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας (αποκλείονται όσοι εργαζόμενοι συμμετέχουν ήδη στο 1ο Σεμινάριο με τα θέματα «Web Adv + Marketing» και «Web Design»).

Το θέμα του 2ου Σεμιναρίου είναι πολύ ενδιαφέρον και απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων μελών μας : «Διαχείριση ΜΜΕ στον σχεδιασμό του Διαφημιστικού προγράμματος».

Στο νέο κύκλο σεμιναρίων μπορούν να συμμετάσχουν μόνον οι εργαζόμενοι που είναι ασφαλισμένοι, δηλώνοντας το, στην κα Ζωή Ιατρίδου στα τηλεφ. 2310 – 423635 ή 426407 κατά τις ώρες 9:00 έως 16:00 ή στο e-mail: info(@)livepress(.)gr - αφαιρείτε τις παρενθέσεις - ή στο fax: 2310- 427035.

Την οργάνωση των σεμιναρίων έχει η εταιρία SO-RE / Λεωνίδας Δημητρακόπουλος της Αθήνας και οι ώρες παρακολούθησης θα είναι απογευματινές (18:00 – 20:00). Σας υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι αμοίβονται για την συμμετοχή τους μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ/ΛΑΕΚ. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και τονίζουμε ότι το θέμα που επελέγη, είναι πολύ ενδιαφέρον και απαραίτητο για όλους.


Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
της Ένωσης Επιχειρήσεων
Διαφήμισης & Επικοινωνίας Βορ. Ελλάδος,

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Ντίνος Ρ. Κωστόπουλος

H Aντιπρόεδρος
Αντιγόνη Λουμάκου

Ο Γενικός Γραμματέας
Αντώνης Κωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου