8 Σεπ 2011

Να σταματήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης να αποξηλώνει τις ενδεικτικές επιγραφές των επιχειρήσεων της πόλης ζητούν ΒΕΘ και ΕΕΔΕΒΕ

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ। Π. Παπαδόπουλο εκ μέρους όλων των μελών της ΕΕΔΕΒΕ για την δυναμική παρέμβασή του στο θέμα της αποξήλωσης των ενδεικτικών επιγραφών των επιχειρήσεων της πόλης που στεγάζονται σε ορόφους εκ μέρους του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η ΕΕΔΕΒΕ πρώτη κατείγγειλε το ζήτημα στον Δήμο Θεσσαλονίκης και το κοινοποίησε σε όλα τα Επιμελητήρια και στον Εμπορικό Σύλλογο - μα κανείς δεν έδειξε το θάρρος να κάνει κάτι παρά τις 100άδες διαμμαρτυριών των μελών τους!


Παράλληλα, το ΒΕΘ καλεί τον Δήμο να ασχολυθεί με τα πραγματικά προβλήματα που αμαυρώνουν την εικόνα της πόλης (μεταξύ άλλων το παρεμπόριο, ελλιπής καθαριότητα και ανυπαρξία συγκεκριμένου πλαισίου για τα τραπεζοκαθίσματα). Όπως επισημαίνει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο πρόεδρος του ΒΕΘ κ. Π. Παπαδόπουλος προς τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γ. Μπουτάρη "ο Δήμος επιδεικνύει τεράστια εμμονή με το θέμα της αφαίρεσης των ενδεικτικών επιγραφών που δηλώνουν τη δραστηριότητα των επιχειρήσεων που είναι τοποθετημένες στις όψεις των κτιρίων όπου στεγάζονται!.. Η κίνηση αυτή έρχεται σε μια περίοδο που οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα λειτουργικά τους έξοδα προκαλώντας τους ένα ακόμη πρόβλημα εν μέσω μεγάλης οικονομικής κρίσης. Το ΒΕΘ γίνεται καθημερινά αποδέκτης παραπόνων από τα μέλη του τα οποία δηλώνουν ότι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε ένα ακόμη κόστος, ενώ παράλληλα διαμμαρτύρονται ότι με την αποξήλωση των εν λόγω επιγραφών, χάνουν το συγκριτικό τους πλεονέκτημα έναντι άλλων συναδέλφων τους, που βρίσκονται στο ισόγειο, καθώς δεν θα μπορούν να γνωστοποιούν πλέον τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους και τις επωνυμίες τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου