8 Σεπ 2011

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης πρέπει να βοηθήσει στην επιχειρηματικότητα της τοπικής μας αγοράς

Παρέμβαση στον διαγωνισμό του Δήμου Θεσσαλονίκης για την μίσθωση των στεγάστρων του ΟΑΣΘ έκανε η ΕΕΔΕΒΕ ύστερα από πρόταση των επιχειρήσεων μελών της του Τομέα Υπαίθριων Διαφημίσεων. Σκοπός της παρέμβασης είναι η διασφάλιση των τοπικών επιχειρήσεων του κλάδου, που η εν λόγω διακύρηξη του Δήμου Θεσσαλονίκης δεν προβλέπει, με αποτέλεσμα και πάλι το Μέσο να αποτελεί προνόμοιο των διαφημιστικών εταιριών της Αθήνας. Όπως τονίζεται στην επιστολή της ΕΕΔΕΒΕ η τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας είναι υποχρέωση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ειδικά τώρα που η αγορά αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης.

Στην ίδια παρέμβαση, η ΕΕΔΕΒΕ προτείνει εναλλακτικά και την διαχείριση των διαφημίσεων των στεγάστρων του ΟΑΣΘ μέσω της Δημοτικής Επιχείρισης ΔΕΠΘΕ με την συνδρομή της Ένωσης έστι ώστε και η κακή εικόνα της εγκατάληψης που υπάρχει τώρα να σταματήσει και παράλληλα τα έσοδα του Δήμου να αυξηθούν.

Την παρέμβασή της αυτή η ΕΕΔΕΒΕ την κοινοποίησε σε όλα τα Επιμελητήρια της Θεσσαλονίκης, καθώς και στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών - Εμπόρων Θεσσαλονίκης και αναμένεται η απάντηση του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου