9 Δεκ 2011

Η ΕΕΔΕΒΕ ΣΤΟ 21ο MONEY SHOW

Για 5η συνεχή χρονιά η Ένωση Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Βορείου Ελλάδος (ΕΕΔΕΒΕ) συμμετέχει στο πολυσυνέδριο MONEY SHOW της Θεσσαλονίκης, υποστηρίζοντας μεγάλες εκδηλώσεις και ημερίδες για την επιχειρηματικότητα, το marketing και την επικοινωνία.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βορ. Ελλάδος κ. Μπάμπης Μπαρμπουνάκης στο περίπτερο της ΕΕΔΕΒΕ μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. Ντίνο Κωστόπουλο, Πασχάλη Κοκκινόπουλο και Κώστα Σιμάκο.

Στη φετινή διοργάνωση η ΕΕΔΕΒΕ παρουσίασε στο περίπτερό της την νέα πολυσέλιδη έκδοσή της «Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ», η οποία περιλαμβάνει ενδιαφέροντα άρθρα και απόψεις για την επικοινωνία και τη διαφήμιση.

Οι βουλευτές Θεσσαλονίκης Γιάννης Ιωαννίδης και Γιώργος Ορφανός στο περίπτερο της ΕΕΔΕΒΕ στο MONEY SHOW μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης Ντίνο Κωστόπουλο.

Συγκεκριμένα, στο νέο τεύχος ο πρόεδρος της ΕΕΔΕΒΕ κ. Ντίνος Κωστόπουλος παραθέτει την ομιλία-απολογισμό της 7ης Βραδιάς Επικοινωνίας «Η διαφήμιση σε ανεξέλεγκτη πτώση», ο Μιχ. Κωτίδης με θέμα «Να ποτίσουμε όλοι μαζί το δέντρο της διαφήμισης», ο Γιώργος Κωνσταντινίδης με θέμα «Οι νέες ιδέες απάντηση στην οικονομική κρίση», ο Γιάννης Χαριζώνας με θέμα «Οι πρώτοι σκαπανείς της διαφήμισης 1950-1960», ο Λευτέρης Κογκαλίδης με θέμα «Το ραδιόφωνο στη Θεσσαλονίκη του 1964 – Άλκης Στέας ο σούπερ-σταρ του ραδιοφώνου», ο Γιάννης Λογοθέτης με θέμα «Η ηχώ του Άλκη Στέα», ο Γιώργος Πιπερόπουλος με θέμα «Επικοινωνώ άρα υπάρχω», ο Αντώνης Γυφτόπουλος με θέμα «Η επιχειρηματική δράση στα ΜΜΕ» κ.α.


Ο πρόεδρος της ΕΕΔΕΒΕ Ντίνος Κωστόπουλος πλαισιωμένος από τα μέλη του Δ.Σ. Κώστα Σιμάκο και Θέκλα Γαλαζούδη και τα μέλη του ΕΛ.Κ.Ε. Λίλλη Κωστοπούλου και Μπάμπη Μιχαηλίδη.


Ο πρόεδρος της ΕΕΔΕΒΕ κ. Ντίνος Κωστόπουλος μαζί με τους συμβούλους επιχειρηματικής ανάπτυξης της ALPHA PLAN κ. Κλεόβουλο Αλεξιάδη και κ. Σάσα Σταμάτη.

Στο ίδιο τεύχος υπάρχουν θέματα για το πρότυπο Πιστοποίησης του ΕΛΟΤ, για την επετειακή εκδήλωση «45 χρόνια επικοινωνίας 1965-2010 – Όλα ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη», το ρεπορτάζ της λαμπρής 7ης Βραδιάς Επικοινωνίας, η βράβευση του επιχειρηματία Διαμαντή Μασούτη με το «Βραβείο Επιχειρείν 2011», ο Νόστος των Ειδώλων της Αρχαίας Αγοράς της Θεσσαλονίκης «Las Incantadas» («Οι Μαγεμένες»), η πρόταση της ΕΕΔΕΒΕ για ανεξάρτητη Αρχή για τις υπαίθριες διαφημίσεις, η πώληση της ΔΕΘ με fast-track διαδικασίες λόγω της οικονομικής κρίσης και τα Σεμινάρια Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων που οργανώνει το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας.


Ντίνος Κωστόπουλος, Πασχάλης Κοκκινόπουλος, Αβραάμ Σκεντερίδης και Κώστας Σιμάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου