12 Δεκ 2011

KOINΩΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ AIDS"

Στην μάστιγα της σύγχρονης εποχής που είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη νεολαία μας, επικεντρώνεται η κοινωνική εκδήλωση με θέμα "Ναρκωτικά και AIDS" που οργανώνει η Στέγη Πολιτισμού και Κοινωνικής Συμπαράστασης Θεσσαλονίκης "Ο Αριστοτέλης" σε συνεργασία με το παράρτημα Θεσσαλονίκης της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας / Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ. στον πολυχώρο πολιτισμού "Αλέξανδρος" (Εθν. Αμύνης 1 - έναντι Κ.Θ.Β.Ε.) και στην οποία συμμετέχουν πολλοί και διακεκριμένοι ομιλητές.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Ντίνος Κωστόπουλος και χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος, ο πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού και Κοινωνικής Συμπαράστασης Θεσσαλονίκης "Ο Αριστοτέλης" κ. Θεόδωρος Ασπασίδης, ο πρόεδρος του παρατήματος Θεσσαλονίκης της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Ιμπριάλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.

Οι ομιλητές σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα είναι, ο πρόεδρος Εφετών Θεσσαλονίκης κ. Άγγελος Λιάπης με θέμα "Τα ναρκωτικά και η Ελληνική Δικαιοσύνη", ο Αναπλ. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. και Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Ανδρών Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος Δαρδαβέσης με θέμα "Χρήση τοξικομανιογόνων ουσιών και AIDS", η καθηγήτρια Φαρμακολογίας Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. και επιστημονική υπεύθυνη φοιτητικών εργασιών κ. Μαρία Μυρωνίδου - Τζουβελέκη με θέμα "Ναρκωτικά: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε" με παράλληλη προβολή διαφανειών με ντοκουμέντα και οι φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αθανάσιος Παπανικολάου με θέμα " Κοινωνικά και επιδημιολογικά στοιχεία", Πολυξένη Κατερινοπούλου με θέμα "Φαρμακευτική αντιμετώπιση εξάρτησης" και Ευαγγελία Δεληγεώργογλου με θέμα "Ψυχολογική υποστήριξη εξαρτημένων ατόμων" .

Η πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα κλείσει με συναυλία της 55μελούς μικτής χορωδίας "Πυθαγόρειος Αρμονία" του Συλλόγου Σαμίων Θεσσαλονίκης "Ο Πυθαγόρας" υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Πέτρου Χρηστίδη και σε όλους όσους προσέλθουν θα δοθεί δωρεάν ο τόμος του Γέροντα Παϊσίου "Ο Γέρων Παϊσιος ως νέος βοηθώντας τους νέους" που είναι προσφορά των επιχειρήσεων "ΧΟΥΤΟΣ catering" και της Στέγης Πολιτισμού "Ο Αριστοτέλης". Για την πραγματοποίηση της κοινωνικής εκδήλωσης συνέβαλαν υποστηρικτικά και οι επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης : OPEL MotorStar του Ομίλου Γκιγκιλίνη και ο ταξιδιωτικός οργανισμός ZORPIDIS Travel Services.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου