9 Δεκ 2011

ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ FRANK SINATRA ΣΤΟ ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ MONEY SHOW

To Eλληνικό Κέντρο Επικοινωνίας παρουσίασε με εξαιρετική επιτυχία στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεών του στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης, μια ενδιαφέρουσα μουσική αναδρομή στις μεγάλες επιτυχίες του ανεπανάληπτου Frank Sinatra με τίτλο "Μια βραδιά με τον Frank Sinatra" που επιμελήθηκε και παρουσίασε ο δημοσιογράφος Λευτέρης Κογκαλίδης.


Ο πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Ντίνος Κωστόπουλος μαζί με τη δημοσιογράφο κ. Γιάννα Δημηνά και τις κυρίες Δέσποινα Χρυσαφίδου, Μαριάννα Τριανταφύλλου και Λίλλη Κωστοπούλου.

Στην εκδήλωση που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών φίλων της μουσικής όλων των εποχών, αλλά και πολλών επισκεπτών του 21ου πολυ-συνεδρίου "Money Show" της Θεσσαλονίκης, ύστερα από μια σύντομη εισήγηση του Λευτέρη Κογκαλίδη για τη ζωή και την καριέρα του μεγάλου τραγουδιστή, προβλήθηκαν στιγμιότυπα διάρκειας μιας ώρας, με τις αξέχαστες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές εμφανίσεις του Frank Sinatra από το 1959 έως και τη δεκαετία του 70.



Ο δημοσιογράφος κ. Λευτέρης Κογκαλίδης πλαισιωμένος από τον πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Ντίνο Κωστόπουλο, το μέλος του Δ.Σ. του ΕΛ.Κ.Ε. κ. Αντώνη Γυφτόπουλο, τον κ. Πασχάλη Κοκκινόπουλο και τον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Νέγρη.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Ντίνος Κωστόπουλος και την παρακολούθησαν μεταξύ άλλων πολλοί δημοσιογράφοι, μουσικοί παραγωγοί του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης κ.α.

Η ίδια εκδήλωση πρόκειται να μεταφερθεί από το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας και στην Αθήνα, στην ίδια διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλων των φίλων του κορυφαίου τραγουδιστή..



Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης "Μια βραδιά με τον Frank Sinatra" δημοσιογράφος κ. Λευτέρης Κογκαλίδης μαζί με την κ. Γιάννα Δημηνά και την κ. Μαριάννα Τριανταφύλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου