9 Δεκ 2011

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ "ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΑΣ ΛΙΤΑΣ


Η ζωγράφος κ. Αλέξια Λίτας μπροστά στα έργα της "Οι Γυναίκες του Κόσμου", πλαισιωμένη από τον πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Ντίνο Κωστόπουλο, το μέλος του Δ.Σ. κ. Κώστα Σιμάκο και τον υπεύθυνο του τομέα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης του ΕΛ.Κ.Ε. κ. Μπάμπη Μιχαηλίδη.


Ο πρόεδρος του MONEY SHOW κ. Ηλίας Φαραγγιτάκης, μαζί με τον πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Ντίνο Κωστόπουλο, τον ζωγράφο κ. Γιώργο Χάμουργκας και τον υπεύθυνο επιμόρφωσης του ΕΛ.Κ.Ε. κ. Μπάμπη Μιχαηλίδη.

Οι "Γυναίκες του κόσμου" περιλαμβάνουν περισσότερα από 50 έργα της Αλέξιας Λίτας δουλεμένα με λάδι και χαρακτηρίζονται από το φως και την αισιοδοξία που αποπνέουν στα πρόσωπα γυναικών απ΄όλο τον πλανήτη. Δημιουργίες με έντονα χρώματα και μοντέρνα τεχνοτροπία, που σκιαγραφούν τη γυναίκα του σήμερα, σύγχρονη, αισιόδοξη και κυρίαρχη στη ζωή μας.


Ο υπεύθυνος του τομέα Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Μπάμπης Μιχαηλίδης, με τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ντίνο Κωστόπουλο, τη δημοσιογράφο της TV ΕΓΝΑΤΙΑ κ. Πωλίνα Πετκάκη και τον σύμβουλο επιχειρηματικής ανάπτυξης κ. Κώστα Φαναριώτη.



Ο πρόεδρος του ΕΛ.Κ.Ε. κ. Ντίνος Κωστόπουλος, ο πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Σαραντόπουλος, η ζωγράφος κ. Αλέξια Λίτα, ο Πρόξενος κ. Άγις Κυνηγόπουλος και ο εκδότης κ. Μάνος Αντωνελάκης.

Το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας σε συνεργασία με την δημιουργό Αλέξια Λίτας προετοιμάζει για τη χρονιά του 2012 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, μεγάλη έκθεση με προσωπογραφίες των μεγάλων ευεργετών και δωρητών της πόλης από το 1912 μέχρι και σήμερα.



Ο βουλευτής κ. Γιώργος Ορφανός, ο διευθύνων σύμβουλος της ALPHA PLAN κ. Κλεόβουλος Αλεξιάδης, ο πρόεδρος του ΕΛ.Κ.Ε. κ. Ντίνος Κωστόπουλος και ο βουλευτής κ. Γιάννης Ιωαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου