20 Οκτ 2009

1η Bραδιά Επικοινωνίας 2005

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Διαφημιστικών Επιχειρήσεων Βορ. Ελλάδος (ΕΔΕΒΕ) οργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία στην αίθουσα του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, την 1η «Βραδιά Επικοινωνίας» με προσκεκλημένους τους εκπροσώπους όλων των Μ.Μ.Ε. της Θεσσαλονίκης, τα στελέχη και τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις διαφήμισης και επκοινωνίας. Στην ίδια εκδήλωση κόπηκε και η βασιλόπιτα των μελών της ΕΔΕΒΕ.

Ο πρόεδρος της ΕΔΕΒΕ Ντίνος Κωστόπουλος μαζί με τον βουλευτή και πρώην υπουργό κ. Στέλιο Παπαθεμελή και την αντιπρόεδρο κ. Αντιγόνη Λουμάκου, παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον πρώην νομάρχη και Θεόδωρο Ασπασίδη για την προσφορά του στο χώρο της διαφήμισης 1950-60 με την ΑΔΕΛ Α.Ε.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΔΕΒΕ κ. Ντίνος Κωστόπουλος στον χαιρετισμό του μίλησε για τον άνεμο αισιοδοξίας που πνέει στην αναγεννημένη ΕΔΕΒΕ και την πρόθεσή της να παίξει έναν ρόλο δημιουργίας και πολιτισμού στη Βορ. Ελλάδα με πολλές μεγάλες διοργανώσεις στη νέα χρονιά. Στο πλαίσιο αυτό, η νέα Διοίκηση αναδεικνύοντας ένα νέο κοινωνικό πρόσωπο και ήθος, τίμησε για την πολυετή τους προσφορά τους παλιούς διαφημιστές : Άρη Κυλίτη της «ΗΧΩ», τον Θεόδωρο Ασπασίδη της «ΑΔΕΛ», τον Μιχάλη Κωτίδη της «TOP MANAGER» τον Γιάννη Βουδούρη της «NORBE» και τον αείμνηστο Βασίλη Λουμάκο της «ΟΜΝΙΑ», σε μια εγκάρδια ατμόσφαιρα που κέρδισε το χειροκρότημα και τα καλά σχόλια όλων των παρευρισκομένων.

Η «Βραδιά Επικοινωνίας» ήταν υπέροχη, είπαν οι περισσότεροι προσκεκλημένοι, δημοσιογράφοι, διαφημιστές και εκπρόσωποι της πολιτείας. Ήταν εκεί και οι βουλευτές κ.κ. Τάσος Σπηλιόπουλος, και Στ. Παπαθεμελής, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγ. Ψωμιάδης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Χάρης Αηδονόπουλος ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, ο πρόξενος κ. Άγις Κυνηγόπουλος, ο Διευθ. Σύμβουλος της HELEXPO κ. Θέμης Καρτσιώτης, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΘΕ κ. Βασ. Γάκης, ο πρόεδρος του Α΄ Δημοτικού Διαμερίσματος κ. Τόλης Βεϊζαδές κ.α.

Στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης εμφανίσθηκαν, ένα καταπληκτικό τρίο με πανέμορφες κοπέλες με βιολιά και τσέλο, ο πιανίστας Βαγγέλης Τυμπώ και η μοναδική Anastasia και ο DJ Δημήτρης Ναϊσίδης που κράτησε το κέφι ως τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Ντίνος Κωστόπουλος τα μέλη της ΕΔΕΒΕ έφθασαν σήμερα τις 40 διαφημιστικές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης και στο πρόγραμμα ανάπτυξης για το 2005, συμπεριλαμβάνονται τρεις σημαντικές εκδηλώσεις.

Η επανέκδοση του «Οδηγού Επικοινωνίας και Διαφήμισης», η έκθεση των έργων του γραφίστα David Tartakover με θέμα «Φεστιβάλ κόμικς της ΒΑΒΕΛ - System + Error» υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης στη Βίλα Bianca στις 18 Μαρτίου σε συνεργασία με το Μουσείο Design Θεσσαλονίκης και η καθιέρωση από το προσεχές Φθινόπωρο, μιας νέας μεγάλης εκδήλωσης – θεσμός στη Θεσσαλονίκη, με τίτλο «Βραβεία Χορηγιών 2005» στην οποία θα τιμώνται οι μεγάλοι χορηγοί του πολιτισμού της Βορ. Ελλάδος, καθώς και οι άνθρωποι της επικοινωνίας και των Μ.Μ.Ε. με τα ειδικά βραβεία «Άλκη Στέα» προς τιμήν του αξέχαστου Θεσσαλονικιού διαφημιστή – παρουσιαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου