21 Οκτ 2009

3η Bραδιά Επικοινωνίας 2007

Μια βραδιά σε "άλλο τόνο" που οργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία η Ένωση Διαφημιστών Βορ. Ελλάδος για 3η συνεχή χρονιά. - Η μόδα της MED «έβγαλε μάτια» αλλά και...υποσχέσεις για το καλοκαίρι που έρχεται. - Μια εκδήλωση που γίνεται θεσμός στη Θεσσαλονίκη και που αγκαλιάστηκε από τους ανθρώπους της επικοινωνίας, της διαφήμισης και των Μ.Μ.Ε.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον κορυφαίο έλληνα δημοσιογράφο και πρόεδρο της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών κ. Νικόλαο Μέρτζο, σημειώνοντας την μεγάλη και ανεκτίμητη για πολλές δεκαετίες προσφορά του στη χώρα μας και ιδιαίτερα στην Μακεδονία μας.


Θεσμός για την Θεσσαλονίκη, η 3η κατά σειρά διοργάνωση της ετήσιας "Βραδιάς Επικοινωνίας" που οργάνωσε η ΕΔΕΒΕ η Ένωση Διαφημιστών Βορείου Ελλάδος και που τίμησε σε μια εκπληκτική βραδιά για την πολυετή προσφορά τους, σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της δημοσιογραφίας και της διαφήμισης.

Στόχος της νέας Διοίκησης των Διαφημιστών είναι η προσέγγιση των ανθρώπων της επικοινωνίας και των ΜΜΕ σε "άλλο τόνο", σε μια βραδιά φιλική και ανθρώπινη, μακριά από το καθημερινό άγχος και που δίνει την ευκαιρία θα "θυμηθούμε" όλους εκείνους που ζούν και εργάζονται ανάμεσά μας επί σειρά ετών και που έχουν προσφέρει σημαντικά στον ευρύτερο χώρο της επικοινωνίας.


O αντιπρόεδρος των Δημοτικών Ωδείων Θεσσαλονίκης κ. Λάκης Ιωαννίδης απένειμε την τιμητική πλακέτα στον καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας - Επικοινωνιολόγο κ. Γιώργο Πιπερόπουλο. Στη φωτογραφία μαζί τους και ο κ. Ντίνος Κωστόπουλος.

Στη φετινή βραδιά, που πραγματοποιήθηκε στο κλάμπ "Omilos" από τον χώρο των Μ.Μ.Ε. τιμήθηκαν οι διακεκριμένοι δημοσιογράφοι Νίκος Μέρτζος, Αντώνης Κούρτης και Λευτέρης Κογκαλίδης, ο επικοινωνιολόγος καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Γιώργος Πιπερόπουλος, ο συγγραφέας και καθηγητής του ΑΠΘ κ. Γιώργος Αναστασιάδης και ο παραγωγός και ιδρυτής του "Ράδιο Θεσσαλονίκη" κ. Λευτέρης Μαρόγλου.

Τιμητική πλακέτα στον συγγραφέα - ποιητή Δημήτρη Βορεινό για την προσφορά του στη διαφήμιση από την κ. Αντιγόνη Λουμάκου.

Από τον χώρο της διαφήμισης, τιμήθηκαν οι παλιοί διαφημιστές μέλη της ΕΔΕΒΕ: Δημήτρης Βορεινός, Αθανάσιος Γισγάκης, Αντώνης Διαμαντής, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Aναστάσιος Πυλαρινός, Γιώργος Σερπεντζής και Γιώργος Ψαρέλης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος στον χαιρετισμό του είπε ότι η Ένωση Διαφημιστών Βορ. Ελλάδος είναι ένα ζωντανό και δημιουργικό κομμάτι
της κοινωνίας της πόλης μας και συνεχάρει τον πρόεδρό της κ. Ντίνο Κωστόπουλο.

Ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια για τη δράση της ΕΔΕΒΕ έκανε και ο καθηγητής - επικοινωνιολόγος κ. Γιώργος Πιπερόπουλος, που τόνισε χαρακτηριστικά ότι ένα μπράβο σε εκείνους που το αξίζουν είναι περίσσευμα καρδιάς και ψυχής. Ο δημοσιογράφος Νίκος Μέρτζος στο σχόλιό του ανέφερε ότι οι διαφημιστές ήταν πάντα οι αιμοδότες της δημοσιογραφίας.


Την τιμητική πλακέτα στον πιο αγαπημένο εκφωνητή μουσικών εκπομπών όλων των εποχών, δημοσιογράφο Λευτέρη Κογκαλίδη παρέδωσαν ο πρόξενος κ. Άγις Κυνηγόπουλος και ο πρόεδρος της Ένωσης Διαφημιστών Βορ. Ελλάδος κ. Ντίνος Κωστόπουλος.

Στην "Βραδιά Επικοινωνίας 2007" τα βλέματα όλων των προσκεκλημένων ήταν και στην "πρώτη" παρουσίαση της νέας εκπληκτικής κολλεξιόν μαγιό και εσωρούχων της MED International, του σχεδιαστή και designer Χρίστου Χατζηβασιλείου. Γνωστά top models παρουσίασαν στους διαφημιστές και στους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης, τη νέα μόδα μαγιό που έρχεται στις παραλίες το καλοκαίρι και όλοι συμφώνησαν ότι αξίζει να το περιμένουμε... Στην εκδήλωση "χορηγοί -υποστηρικτές" της απόλυτα πετυχημένης διοργάνωσης ήταν μεγάλες βιομηχανίες και επιχειρήσεις: ΟΠΑΠ Α.Ε., Infote A.E., Chivas Regal, Amstel - Heineken, HBH - PEPSI - Seven Up, BMW Aδαμίδης A.E., OPEL MotorStar του Ομίλου Γκιγκιλίνης, ΣΙΑΜΑΤΡΑΣ Α.Ε., Mexil Σαρηκεχαγιάς, SYNCO A.E., Εκδόσεις Ζήτρος, Reprotime A.E., Electronica Gas A.E., CIBUS / Κατσέλης ΑΕΒΕ και Οινοποιητική Eυάγγελος Τσάνταλης Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου