20 Οκτ 2009

2η Bραδιά Επικοινωνίας 2006

ΗΤΑΝ μια ακόμη πετυχημένη διοργάνωση της Ένωσης Διαφημιστών Βορ. Ελλάδας (ΕΔΕΒΕ) γεμάτη τιμητικές βραβεύσεις, εκπλήξεις αλλά και συγκινήσεις Ήταν όλοι εκεί, οι άνθρωποι της επικοινωνίας, της διαφήμισης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, στη 2η κατά σειρά «Βραδιά Επικοινωνίας» που η λάμψη της πέρασε σαν ένα μεγάλο κοσμικό γεγονός.

Η αξέχαστη, γλυκιά και αγαπημένη μας των δημοσίων σχέσεων Λίτσα Φωκίδου, μαζί με τον δημοσιογράφο - συγγραφέα και επί σειρά ετών διευθυντή της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Νίκο Βουργουτζή και τον Ντίνο Κωστόπουλο.

Τρεις επίσημοι προσκεκλημένοι που τιμήθηκαν για την πολυετή προσφορά τους στο χώρο της επικοινωνίας, παρά τον πολύ κακό καιρό, ήρθαν από την Αθήνα και η παρουσία τους ήταν πραγματικά συγκινητική, ζεστή, φιλική και ανθρώπινη. Ο ηθοποιός Γιάννης Βόγλης πήρε την τιμητική πλακέτα από το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Βασ. Παπαγεωργόπουλο, για την εποχή που «έδρασε» επικοινωνιακά στη Θεσσαλονίκη με τη διαφημιστική εταιρία «RENTA». Ο σκηνοθέτης Λάκης Μιχαηλίδης, ο ηχολήπτης Ζαφείρης Χολέβας, οι δημοσιογράφοι Νίκος Βουργουτζής, Λίτσα Φωκίδου και Γιάννης Λογοθέτης, καθώς και ο στιχουργός – παραγωγός Νίκος Ελληναίος, ήταν οι τιμώμενοι φέτος από την ΕΔΕΒΕ, σε μια συγκινητική ζεστή ατμόσφαιρα.

Ήταν επίσης εκεί, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγ. Ψωμιάδης, οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Γιάννης Μαγκριώτης, Θεόδωρος Καράογλου, ο πρόξενος Άγις Κυνηγόπουλος, οι αντινομάρχες Πόπη Καλαϊτζή και Μιχάλης Τζιόλας, η αντιδήμαρχος Λίτσα Κολοβού, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λάκης Ιωαννίδης, Θεόδωρος Αθανάσαρος και Χάρης Αηδονόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτήρης Καπετανόπουλος, ο οικονομολόγος Παναγ. Κοκκόρης, η πρόεδρος του BUSINESS WOMAN κ. Δήμητρα Τοιχομίδου, ο Γεν. Δ/ντής της Εκδοτικής Βορ. Ελλάδος κ. Αντώνης Κούρτης, ο εκδότης της εφημερίδας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» κ. Κώστας Ζουράρις, η εμπορική διευθύντρια του «Αγγελιοφόρου» κ. Νατάσσα Μπουντεράκου, η εμπορικός διευθυντής της εφημερίδας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» κ. Μένιος Κουμής, η υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων της εφημερίδας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» κ. Μαρία Διαλυνά, πολλοί δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. Αθηνών και Θεσσαλονίκης καθώς και ο επίτιμος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κων. Φωτιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου