22 Οκτ 2009

4η Bραδιά Επικοινωνίας 2008

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο «Times» η φετινή «4η Βραδιά Επικοινωνίας», που οργάνωσε η Ένωση Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Βορ. Ελλάδος (ΕΕΔΕΒΕ) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θεσσαλονίκης, και με την συμμετοχή εκπροσώπων όλων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των ανθρώπων της διαφήμισης και επικοινωνίας από τη Βόρεια Ελλάδα.
Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας επένειμε την τιμητική πλακέτα στον εκδότη - πρόεδρο της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος (εφημερίδες ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ, περιοδικά CLOSE UP & SUNDAY) και πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης κ. Αλέξανδρο Μπακατσέλο, μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης & Επικοινωνίας Βορ. Ελλάδος κ. Ντίνο Κωστόπουλο.

Στην «4η Βραδιά Επικοινωνίας» οι διαφημιστές τίμησαν για την πολυετή, μεγάλη και ανεκτίμητη προσφορά του στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τον κ. Aλέξανδρο Μπακατσέλο (Εκδότη & ιδρυτή της Εκδοτικής Βορ. Ελλάδος και Πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης), τον κ. Δημήτρη Ρίζο (Εκδότη της εφημερίδας ΑΔΕΣΜΕΤΟΣ ΤΥΠΟΣ και δημοσιογράφο) που δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθεί λόγω της μεγάλης κακοκαιρίας στην Αθήνα (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του «Αδέσμευτου Τύπου» η δημοσιογράφος κ. Τούλα Κοντάκα-Φωτιάδη), τον κ. Γιάννη Κυριακίδη (τον κορυφαίο φωτορεπόρτερ της εποχής μας) και τον κ. Λάζαρο - Φαίδωνα Λαζαρίδη (σκηνοθέτη - παραγωγό της ΕΤ-3).

Από τον χώρο της διαφήμισης η Ένωσή μας τίμησε μέσα σε μια ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα τον κ. Νίκο Τζοάννου (μέλος Δ.Σ. της ΕΔΒΕ από το 1965), τον κ. Νίκο Σγούτα (ζωγράφο διαφημιστή - Κινηματογραφικές Διαφημίσεις "Cine News" 1970) και τον κ. Γιάννη Αξελή (Διαφημίσεις "Το Βήμα" 1970), ενώ με το ειδικό βραβείο "Άλκης Στέας" τιμήθηκε φέτος το δημιουργικό γραφείο United Designers των Δ. Κολιαδήμα- Δ. Παπάζογλου, Γ. Φάσσα.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον φωτορεπόρτερ Γιάννη Κυριακίδη, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΕΔΕΒΕ κ. Ντίνο Κωστόπουλο.

ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΒΕ ΣΕ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΕΕΔΕ Βορ. Ελλάδος κ. Ντίνος Κωστόπουλος έκοψε και την πίτα των επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας, ανακοινώνοντας επίσημα ύστερα από απόφαση της Γεν. Συνέλευσης την μετονομασία της Ε.Δ.Ε.Β.Ε. σε Ένωση Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Βορ. Ελλάδος, καθώς και την διεύρυνσή της με την εγγραφή νέων μελών επιχειρήσεων από τον ευρύτερο χώρο της επικοινωνίας (Δημιουργικά Γραφεία – Γραφίστες, Εταιρίες Υπαίθριας Διαφήμισης Outdoor, εταιρίες Ψηφιακών Εκτυπώσεων, Internet, Δημ. Σχέσεων).

Την τιμητική πλακέτα στον παλιό διαφημιστή κ. Γιάννη Αξελή παρέδωσαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΕΔΕΒΕ ο κ. Πασχάλης Κοκκινόπουλος και η κ. Μαριάννα Πάγκαλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας με τη σύζυγό του, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασ. Παπαγεωργόπουλος με τη σύζυγό του, οι βουλευτές κ.κ. Κων. Γκιουλέκας, Γιώργος Ορφανός, Απόστολος Τζιτζικώστας και Στέλιος Παπαθεμελής, ο Αντιδήμαρχος κ. Θεόδωρος Αθανάσαρος, εκ μέρους του Νομάρχη Θεσσαλονίκης ο Αντινομάρχης κ. Μιχ. Τζιόλας, ο πρόεδρος του Αμερικανικού Κολλεγίου Anatolia κ. Richard Jackson, ο Γεν. Γραμματέας του ΥΜΑΘ κ. Λουκάς Ανανίκας, οι πολιτευτές κ.κ. Παναγ. Κοκκόρης και Κων. Μαργαρίτης, εκπρόσωποι απ΄ όλα τα ΜΜΕ (Τύπος – Ραδιοφωνία – Τηλεόραση), στελέχη και εργαζόμενοι στις Διαφημιστικές Εταιρίες και πολλοί επιχειρηματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου